Facebook Huis ter Maarsch
 

Huidige eigenaren

In 2005 kochten wij, Edward van Vugt (meestermeubelmaker) en Ingrid Aarsman (expert persoonlijk leiderschap), deze Groningse herenboerderij. Met de ambitie om er een bijzondere plek te creëren waar mensen tot zichzelf kunnen komen. En met genoeg energie om onze tanden in een renovatie te zetten die zijn weerga niet kent. Vele mensen verbleven op de boerderij en genoten van de rust, de natuur en de prachtige lichtval.

Deur dicht en op reis
Voor ons is het tijd om een volgende stap te zetten. Onze zakelijke focus ligt steeds meer in het midden van het land en na bijna 11 jaar hard werken, willen we weer eens ervaren hoe het is om zomaar een deur achter ons dicht te trekken. In de auto te stappen en op reis te gaan.

Rentmeesters
Hoewel we eigenaar van de plek en het pand zijn, voelen wij ons meer rentmeesters die een hoofdstuk aan de geschiedenis van de bijna 300 jaar oude boerderij hebben toegevoegd. Het is tijd om dat rentmeesterschap over te dragen aan nieuwe eigenaren die met plezier en zorg het volgende hoofdstuk 'schrijven'.  

Dat we deze bijzondere plek nog regelmatig zullen missen, is zeker!